Enkel en teen

Man van 43 jaar. R.V.D.

Klachten:
De afgelopen 4 jaar kreeg ik 1 a 2 keer per jaar ontstekingen aan mijn enkel/teen |(zeer pijnlijk). Het bleek jicht te zijn. Via de huisarts geen duidelijk advies. Ik kreeg er gewrichtspijn bij. Via de website in aanraking gekomen met Praktijk voor Fysiotherapie en Acupunctuur. Door een intensieve behandeling met acupunctuur, natuurlijke geneesmiddelen en voedingsadvies zijn de klachten opgelost.

Verloop van de klachten na:
2e maand – klachten in gewrichten nemen af 4e maand – Jichtprobleem is volledig opgelost en lopen gaat weer makkelijk

Opmerkingen:

Vooral de combinatie van acupunctuur, natuurlijke geneesmiddelen heeft er voor gezorgd dat ik van jicht en gewrichtspijn ben verlost. Ik had weliswaar geen chronische jicht. De behandeling heeft wel voorkomen dat ik het kreeg.